Політика конфіденційності

Політика конфіденційності Crezu

Наша компанія

Сервіс Crezu.com.ua належить компанії ТОВ “КРЕЗУ” (ідентифікаційний код юридичної особи: 43417512, адреса: 49021, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, вулиця Лісопильна, будинок 10).

Ми в Crezu знаємо, наскільки важлива ваша конфіденційність. З метою збереження конфіденційності вашої інформації ми вжили заходів задля забезпечення того, щоб будь-які персональні дані, які ми отримуємо від вас, оброблялися і підтримувалися у відповідності з Законом України від 01.06.2010 року №2297-VI «Про захист персональних даних». В цій заяві ми детально описуємо тип інформації, яку ми і Crezu можемо зберегти про вас, нашого клієнта. Документ також міститиме детальну інформацію про те, як ми отримуємо, обробляємо та захищаємо будь-яку інформацію, яку ми можемо мати. 

Ця Політика конфіденційності застосовується тільки до нас і всіх персональних даних, які ми можемо збирати і отримувати. Ми залишаємо за собою право періодично вносити зміни до змісту цієї політики конфіденційності. Якщо ми зробимо це, ми опублікуємо переглянуту політику на Сайті. 

Чому ми спілкуємося з вами

Ми, разом із нашими партнерами, кредитними організаціями і постачальниками фінансових послуг, будемо регулярно інформувати вас про процес подання заявки на отримання кредиту. Якщо ви явно не вкажете інше, ми можемо зв’язатися з вами за телефоном, SMS, поштою, електронною поштою та/або шляхом автоматичного повідомлення.

Законна підстава для збору ваших персональних даних

Використання нами ваших персональних даних завжди буде мати під собою законну підставу. Ми будемо покладатися на різні законні підстави для обробки ваших персональних даних.

Згода:

Після того, як ви подали заявку на отримання кредиту на Crezu.com.ua, ви даєте власнику цього ресурсу (сайту/лендінгу), Кредитору (майбутньому, потенційному Кредитору), Агрегатору і його Партнерам та третім особам свою згоду та право передавати, збирати, зберігати, використовувати, отримувати, поширювати, обробляти будь-яку інформацію про мене: банкам, мікрокредитним фінансовим організаціям, іншим фінансовим установам, Агрегатору, суб‘єктам ринку телекомунікацій, інформацію про надання та отримання мною телекомунікаційних послуг, які отримані від мене та/або самостійно та/або від інших осіб, з метою прийняття рішення про укладення договору зі мною, реалізації правовідносин, які виникнуть на підставі укладеного договору, до/від/через ТОВ “Українське бюро кредитних історій“, що знаходиться за адресою: 01001, м.Київ, вул.Грушевського, 1-д або до/від/через будь-яке бюро кредитних історій України, третім особам.
Дана згода надається всім одночасно суб’єктам зазначеним вище при багаторазовій обробці ними моїх персональних даних.

Якщо ви хочете відкликати свою згоду на обробку ваших персональних даних в маркетингових цілях, ви можете зробити це в будь-який час. Просто натисніть кнопку «Скасувати підписку в будь-якому маркетинговому SMS або повідомленні електронної пошти, які ми або будь-яка пов’язана з нами третя сторона відправляємо вам. Ви також можете відкликати свою згоду, відправивши електронного листа нашому співробітнику з захисту даних за адресою unsubscribe@crezu.com.ua. Відкликання вашої попередньої згоди на обробку ваших персональних даних не вплине на законність обробки, яку ми здійснювали до відкликання вашої згоди.

Контракт:

Коли ви надаєте свої персональні дані через кредитну заявку, ми обробляємо ваші дані, щоб виконати наше зобов’язання з надання вам кредитних пропозицій. ТОВ “КРЕЗУ” і наші партнери, кредитні організації та постачальники фінансових послуг, зв’яжуться з вами з приводу інформації про вашу кредитну заявку. 

Законний інтерес:

Ми підтримуємо законний інтерес в обробці ваших персональних даних, який полягає в тому, щоб поділитися вашою заявкою на кредит з нашими партнерами, кредитними організаціями і постачальниками фінансових послуг, та отримати кредитну пропозицію, на яку ви подали заявку. 

Як ми спілкуємося з вами

Ми зв’яжемося з клієнтом за телефоном, SMS і / або електронною поштою, щоб надати інформацію, повідомлення про кредитні заявки та повідомлення від наших асоційованих компаній, якщо інший спосіб не вказано клієнтом. Треті особи також можуть надавати нам персональні дані або іншу інформацію, що дозволить нам пропонувати продукти ідентифікованим потенційним клієнтам, які виявили інтерес до наших послуг. Для забезпечення точності ми перевіряємо будь-яку інформацію / персональні дані, отримані нами від третіх осіб. Ми також постараємося час від часу підтверджувати вашу інформацію.

Push-повідомлення

При наявності вашої згоди ми можемо відправляти push-повідомлення на ваш мобільний пристрій або веб-браузер. Ці push-повідомлення можуть включати маркетингові повідомлення від нас або від третіх осіб. Ви можете змінити налаштування push-повідомлень у будь-який час в налаштуваннях повідомлень вашого браузера або мобільного пристрою.

Оновлення персональних даних

Ви несете відповідальність за те, щоб будь-яка особиста інформація / персональні дані, які ми зберігаємо від вас, були правильними і актуальними. Зв’яжіться з нами якомога швидше, якщо вам потрібно оновити або виправити надану вами інформацію

Збір ваших персональних даних

  1. Ви можете вільно отримати доступ і переглядати Сайт Crezu.com.ua в будь-який зручний для вас час. Ви не зобов’язані надавати будь-яку особисту інформацію / персональні дані. (Будь ласка, ознайомтеся з нашою політикою Cookies для отримання додаткової інформації.) 
  2. Для того, щоб зробити вам кредитну пропозицію, ми зазвичай збираємо наступну інформацію від вас:
  • Ім’я
  • Адреса
  • Резидентський статус
  • Дата народження
  • Адреса електронної пошти
  • Номер телефону
  • Дохід 
  • Реквізити банківського рахунку
  • IP-адреса
  • Поведінка на Сайті; дані будуть використовуватися для інформування Crezu про те, які частини Сайту використовуються найбільш часто і рідко. (Будь ласка, ознайомтеся з нашою Політикою Cookies для отримання додаткової інформації.)

Якщо ви поставите нам питання про наші послуги або вирішите відправити електронного листа за адресою unsubscribe@crezu.com.ua, ми також можемо збирати деякі з вищевказаних персональних даних від вас, щоб найкращим чином відповісти на ваш запит.

Яку інформацію ми збираємо

Коли ви подаєте заявку на кредит, ми збираємо ваші персональні дані, щоб отримати кредитні пропозиції. Оскільки ми надаємо вам послуги, ми також можемо зберігати інформацію про те, як ви використовуєте наш Сайт. Ми можемо зберігати інформацію про переглянуті сторінки, сайти, які направили вас на наш Сайт, зміни, внесені вами в надані нам персональні дані, відомості про запитувані вами кредитах, і зміст ваших заявок, а також вашу фінансову інформацію, включаючи дані банківського рахунку або відомості про роботодавця.

Ми повинні збирати ваші персональні дані для надання вам відповідних кредитних пропозицій. Коли ви робите запит на кредит, ви даєте свою явну згоду на обробку нами своїх персональних даних, а також на обробку цієї інформації третіми особами, такими як кредитні організації і постачальники фінансових послуг. 

Ми здійснюємо зберігання інформації, яку ви нам надаєте. Ми можемо використовувати цю інформацію для попереднього заповнення форм на Сайті, тим самим полегшити ваше використання Сайту в майбутньому.

Ми не будемо зберігати ваші персональні дані довше, ніж це дозволено законом. Для вірності ми будемо періодично перевіряти ваші персональні дані. 

Безпека даних

Забезпечення безпеки ваших персональних даних має для нас першорядне значення. Хоча ніяка передача даних в Інтернеті не може бути абсолютно безпечною, ми робимо все можливе, щоб захистити інформацію, яку ви нам надаєте. Однак ми не можемо і не гарантуватимемо в майбутньому захищеність будь-якої інформації, яку ви нам надаєте. Ви робите це на свій страх і ризик. Використовуючи Сайт, ви приймаєте на себе невід’ємні і неминучі ризики надання персональних даних в мережі Інтернет. Ви погоджуєтеся з тим, що не будете покладати на нас відповідальність за будь-яке порушення безпеки.

Використання ваших персональних даних

Ми можемо використовувати ваші персональні дані для:

  1. забезпечення вашого доступу до Сайту та отримання можливості користуватися нашими послугами; 
  2. для поліпшення і налаштування параметрів послуг, що вам надаються; 
  3. дослідження ринку;
  4.  зв’язки з вами, в тому числі в наступних випадках (у всіх або деяких з них):
  1. відправлення вам інформації про додаткові послуги та продукти, які, на нашу думку, можуть вас зацікавити. Дана інформація може стосуватися запуску нових продуктів, альтернативних фінансових рішень, інформаційних бюлетенів та прийняття участі в маркетингових дослідженнях;
  2. відправлення вам кредитних пропозицій. Ми також можемо передавати інформацію, яку ви надаєте, нашим партнерам (кредитним організаціям та постачальникам фінансових послуг), щоб вони могли зробити індивідуальні пропозиції для вас. У цьому випадку названі партнери мають право здійснювати щодо вас перевірку кредитоспроможності; 
  3. відправлення вам електронною поштою підтвердження вашої заявки. Коли ви подасте заявку на отримання кредиту, ми автоматично відправимо підтвердження про отримання вашої заявки електронною поштою або SMS для вашого відома;
  4. для обробки заявки між вами і третьою стороною;
  5. для відстеження продажів. Це може включати в себе передачу ваших даних постачальнику продукту, що відноситься до придбаного вами продукту;
  6. щоб зіставити наші дані з даними з інших джерел. Ми можемо перевіряти, аналізувати і зіставляти вашу інформацію з даними, зібраними третьою стороною, для забезпечення гарантії того, що вся інформація, яку ми зберігаємо про вас, є несуперечливою, точною і добре структурованою; 
  7. для здійснення зворотного зв’язку з клієнтами, який проводиться для всіх клієнтів, які заповнили заявку; 
  8. передачі ваших персональних даних третім особам у маркетингових цілях;

Переконайтеся, що ви проінформовані про послуги, що надаються:

Використовуючи Сайт, ви погоджуєтеся з тим, що нам і (з вашої згоди) третім особам, яким ми довіряємо, буде дозволено зв’язуватися з вами електронною поштою, SMS, телефоном, поштою або з використанням інших електронних засобів з приводу послуг, продуктів та інших рекламних акцій, які можуть вас зацікавити.

У будь-який час, коли ви надаєте нам свої персональні дані / інформацію, при необхідності ми будемо запитувати вашу згоду та/або дамо вам можливість повідомити нам, що ви не згодні на обмін вашою інформацією в маркетингових цілях та інших цілях. Якщо ви не вкажете інше, ви погоджуєтеся на таке використання.

Передача ваших персональних даних

Заповнюючи і подаючи заявку на отримання кредиту, ви цим даєте згоду на розкриття вашої особистої інформації таким особам:

  1. Crezu.com.ua і ТОВ “КРЕЗУ”: (i) для зв’язку з вами, включаючи відправлення вам інформації про послуги і продукти, які можуть вас зацікавити; (ii) для прискорення заповнення форм, для налаштування, поліпшення характеристик користувача Сайту; або (iii) згідно з його політикою конфіденційності.
  2. кредитним організаціям і постачальникам фінансових послуг. Дивіться детальну інформацію про те, як вони будуть обробляти ваші персональні дані в їх індивідуальних політики конфіденційності.

Якщо це дозволено законом про конфіденційність та захист персональних даних, ми також будемо змушені отримати доступ до вашого облікового запису та / або розкрити інформацію про вас (включаючи електронні ідентифікатори, такі як IP-адреси):

  1. якщо це дозволено або вимагається за законом;
  2. за запитом суду або будь-якого іншого уповноваженого регулюючого, урядового або правоохоронного органу;
  3. при необхідності у зв’язку з судовим розглядом або майбутнім судовим розглядом; та/або
  4. при продажу або потенційному продажу всієї або частини нашого бізнесу.

Передача ваших персональних даних третім особам

Деякі постачальники фінансових послуг на нашому Сайті можуть використовувати вашу особисту інформацію для оцінки ситуації, у якій ви знаходитеся (зокрема інформацію про третіх осіб, зазначених у вашій заяві) і перевірки точності будь-якої інформації, яку ви надаєте, перш ніж надати вам пропозицію. Деякі постачальники фінансових послуг можуть проводити перевірки в спеціалізованих організаціях із запобігання шахрайства і в бюро кредитних історій. Таким чином, вони можуть перевіряти як ваші персональні дані, так і інформацію, що знаходиться у вільному доступі. Деякі постачальники фінансових послуг можуть здійснювати перевірку ваших особистих даних, які вже перебувають в їх розпорядженні, таких як дані про існуючі фінансові продукти, інформацію про рахунок або інформацію з попередніх транзакцій, щоб визначити суму кредиту. Якщо постачальники фінансових послуг здійснюють зазначені дії, то в ваш кредитний звіт буде включено інформацію про дані дії. Деякі постачальники фінансових послуг можуть також перевіряти джерела щодо вашого рівня освіти для отримання інформації про вашу освіту.

Це дозволяє постачальникам фінансових послуг перевірити будь-яку інформацію, яку ви надаєте в процесі отримання кредиту. Це також допомагає у виявленні шахрайства в сфері кредитування. Також ці рутинні перевірки є загальними при отриманні кредитних пропозицій в інших місцях. 

Якщо ви вирішите отримати кредит, дані, які ви надали нам, на додаток до інформації, наданої сторонньому постачальнику фінансових послуг, будуть зберігатися постачальником фінансових послуг відповідно до його політики конфіденційності. Ми наполегливо рекомендуємо вам ознайомитися з політикою конфіденційності обраного постачальника фінансових послуг, перш ніж оформляти кредит. Ми не несемо відповідальності за те, як постачальник фінансових послуг буде використовувати ваші персональні дані. 

Зберігання ваших персональних даних

Залежно від того, з якою метою ви надали нам свої персональні дані, термін їх зберігання буде варіюватися:

  • Якщо ви вирішите відмовитися від маркетингових комунікацій, ми збережемо вашу інформацію, щоб запам’ятати ваші уподобання. 
  • Будь-яка інформація, що відноситься до заявок на кредит, які ви подаєте на нашому Сайті, буде зберігатися протягом як мінімум 6 років (починаючи з моменту припинення наших відносин). Ми зберігаємо інформацію протягом цього періоду часу для сприяння розгляду потенційних скарг у майбутньому. 

Відмова від контактів

Ви можете відмовитися від майбутніх контактів із Crezu, коли захочете. Всі наші маркетингові повідомлення містять посилання на відмову від підписки. Будь ласка, дозвольте нам обробити ваш запит протягом 48 годин.

Видалення ваших персональних даних

Якщо ви хочете заявити про своє право «на забуття» і вимагати видалення або стирання ваших персональних даних, будь ласка, відвідайте https://unsub.crezu.net/gdpr або зверніться за допомогою електронної пошти unsubscribe@crezu.com.ua.

Скарги

Ми прагнемо забезпечити, щоб наше обслуговування завжди було задовільним. Однак, якщо ви хочете подати офіційну скаргу, будь ласка, напишіть за адресою complaints@crezu.com.ua.

Останнє оновлення: 1 листопада 2019 року

Кредит з поганою кредитною історією і прострочками Кредит без перевірки кредитної історії Позика без відмови Кредит цілодобово Кредит без довідки про доходи Кредит без дзвінків Мікрокредит Гроші до зарплати Кредит безробітним Кредит під 0% Кредит без поручителів Експрес-кредит Швидкий кредит Кредит за 5 хвилин Кредит без застави Кредит без офіційного працевлаштування Кредит під низький відсоток Кредит без ІПН коду Кредит без електронної пошти Кредит не виходячи з дому